GARANTIE BIJ VLOERISOLATIE

Krijg ik garantie bij vloerisolatie?

Laat je vloerisolatie plaatsen door een professioneel bedrijf, dan kun je rekenen op een zekere garantieregeling. Daarbij gaat het om:

  • De kwaliteit van het isolatiemateriaal en de manier waarop het is aangebracht (Insula gercertificeerd)
  • De isolatiewaarde van het materiaal (ISSO)

Het uitgevoerde isolatiewerk zelf dient ook te voldoen aan de kwaliteitseisen. Bij bodemisolatie mag je enige vorm van garantie verwachten als het gaat om het uitsluiten van schimmels en vochtdoorslag. Wees er wel op bedacht dat garantieregelingen voor vloerisolatie per bedrijf sterk kunnen verschillen.

Gemiddeld 10 jaar garantie

Op vloerisolatie kun je net als bij andere vormen van isolatie over het algemeen rekenen op een garantieperiode van 10 jaar. Dit betekent in de praktijk dat alle mogelijke fouten of problemen die in die periode zich aandienen door het isolatiebedrijf moeten worden opgelost. Controleer wel vooraf goed de garantievoorwaarden, want het kan voorkomen dat bepaalde problemen worden uitgesloten. Ook kan de exacte garantieperiode per bedrijf verschillen.

Garantie bij zelf plaatsen?

Ga je zelf aan de slag met vloerisolatie dan zal er geen sprake zijn van een bepaalde garantieregeling. Natuurlijk kun je een beroep doen op de standaard garantie die hoort bij het isolatiemateriaal dat je hebt gekocht, maar dat is het dan ook. Wil je echt de garantie van een goede isolerende werking van je vloerisolatie en wil je de zekerheid van een garantieregeling? Overweeg dan om het plaatsen van je vloerisolatie uit te besteden aan een isolatiebedrijf.

Nu isoleren is een goed idee! Heeft u vragen?


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/isoleren/public_html/dhz/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/isoleren/public_html/dhz/wp-includes/functions.php on line 5279