SOORTEN ISOLATIE

VLOERISOLATIE

Weg met tocht en vocht in je huis!

Herken je het: de thermostaat staat hoog, maar nog steeds heb je koude voeten en voelt het oncomfortabel in huis. Vloerisolatie helpt! Je vloer wordt gemiddeld zo’n 4 graden warmer. Daarnaast verdwijnen ook de vochtproblemen uit je woning. En je bespaart een paar honderrd euro per jaar op je energiekosten.

Binnen een paar uur klaar!

Vloerisolatie is meestal zonder ingrijpende maatregelen aan te brengen, meestal binnen een paar uur. En vraagt daarom een relatief geringe investering. Via het kruipluik gaan de isolatiespecialisten onder de vloer waar het isolatiemateriaal wordt aangebracht. Zelfs bij een lage kruipruimte is vloerisolatie mogelijk. Alk met al is vloerisolatie één van de goedkoopste, makkelijkste en meest effectieve isolatiemaatregelen.

Lees op deze website alles over vloerisolatie.

MUURISOLATIE

Voorkom warmteverlies en bespaar op je energierekening!

Bij een ongeïsoleerd huis verdwijnt gemiddeld ruim 20% van de warmte door de buitenmuren en –ramen. Hier valt dus een forse winst op de stookkosten te behalen. Gevelisolatie levert echter niet alleen een aantrekkelijk rendement op, het vermindert ook tocht in huis en de kans op vocht- en schimmelproblemen wordt kleiner.

Moderne huizen zijn redelijk goed geïsoleerd. Daar hoef je in principe niets aan te doen. Oudere huizen zijn bij de bouw soms wel, maar vaak onvoldoende, en meestal helemaal niet geïsoleerd. Mogelijk is er later wel (spouw)isolatie aangebracht. Ga daarom eerst na wat de situatie is voordat je gaat nadenken over de toe te passen isolatiemaatregelen.

Lees op deze website alles over muurisolatie.

DAKISOLATIE

Een dak zonder isolatie is één van de grootste energieverspillers!

Als je woning een ongeïsoleerd dak heeft, gaat er veel warmte verloren. Door het ongeïsoleerde dak verdwijnt namelijk ruim 30 procent van de gestookte energie. Een gemiddeld rijtjeshuis met verwarmde zolder zonder dakisolatie stookt jaarlijks 780 m3 gas extra ten opzichte van een woning met een goed geïsoleerd dak. Met dakisolatie bespaar je per jaar al snel vele honderden euro’s op je stookkosten.

Lees op deze website alles over dakisolatie.

Nu isoleren is een goed idee! Heeft u vragen?


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/isoleren/public_html/dhz/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/isoleren/public_html/dhz/wp-includes/functions.php on line 5279